Service
ImageBij ons is de klant koning. Het inzamelen en verwerken van gebruikte metalen kost de klant slechts één telefoontje. Onze medewerkers plaatsen één of meer containers, waarin metalen gesorteerd en ongesorteerd worden verzameld. Is de container vol? Geen enkel probleem, geef ons een belletje en we vervangen de volle container voor een lege. De volle container wordt gesorteerd naar soorten en kwaliteiten metaal en verwerkt tot halffabrikaten voor de metaalindustrie. SZV is zich er echter van bewust dat sommige bedrijven onvoldoende metaalafval produceren om tot de plaatsing van een container over te gaan. Omdat ook de inzameling van kleine hoeveelheden metaal de moeite loont, zoekt SZV voor iedere klant een oplossing op maat.

Schrootverwerking Zeeuwsch-Vlaanderen is de specialist in het slopen van betonconstructies, metaalconstructies en bouwwerken waarin beide materialen zijn verwerkt. Voor ieder project maakt SZV eerst een inventarisatie van de wensen van de klant, waarbij de situatie gedetailleerd in kaart wordt gebracht. Zo bestaan er ook geen onduidelijkheden over wat wel en niet kan. Desgewenst maken wij zelfs een compleet draaiboek van het hele slooptraject, inclusief de administratieve afhandeling.

Ook bij het opbouwen en demonteren van waardevolle apparatuur zijn wij tot uw dienst. Het is namelijk niet ondenkbaar dat in gebouwen apparatuur achterblijft. Als de klant dat wenst, kan SZV deze machines demonteren en elders, bijvoorbeeld in een nieuw bedrijfsgebouw, weer opbouwen. Ook als de apparatuur niet meer nodig is, kunnen wij het vervolgtraject voor onze rekening nemen. Machines en eventuele reserve-onderdelen worden, als dat nodig is, eerst gereviseerd waarna SZV wereldwijd op zoek gaat naar potentiële kopers.