Zekerheid
ImageSZV biedt duidelijkheid, snelheid en zekerheid. Duidelijkheid over de prijs en over wat wel en niet kan. Snelheid bij het plaatsen van containers. En zekerheid over een milieuverantwoorde afvoer en verwerking van restmaterialen. Alle stoffen die ons bedrijf aanneemt, worden volgens de wetgeving op het gebied van afvalstoffen verwerkt.
Daar waar mogelijk worden materialen hergebruikt. Indien gewenst kan SZV de klant de volledige administratieve afhandeling uit handen nemen. Bovendien worden onze klanten via een maandelijks informatiebulletin op de hoogte gehouden van de prijzen voor gebruikte metalen en veranderingen in de milieu- en afvalstoffenwetgeving.

Klanten die hun metalen door Schrootverwerking Zeeuwsch-Vlaanderen laten verwerken zijn verzekerd van correcte en snelle betaling van de restwaarde. Bij SZV heb je zekerheid. Niet alleen in de mogelijkheden die er zijn om bepaalde wensen te realiseren, maar ook in de prijs. Meestal werken wij met een vooraf vastgestelde prijs voor het totale project, zodat een klant niet voor verrassingen komt te staan. Zelfs de eventuele verkoop van machines kan worden opgenomen in de totale prijs. Als de klant dit wenst, kan ook een bepaalde vergoeding voor bemiddeling worden afgesproken. De klant heeft het voor het zeggen bij ons.